• Hem
  • >> nettipokeri

Nettipokeri

Pokeri on todella mielenkiintoinen ja hieno laji. Sen pelaaminen kuitenkin Suomessa on hieman työlästä, sillä hyvien pelien löytäminen on todella vaikeaa. Ainoa paikka jossa on yhtään enemmän pelejä on Helsinki, mutta sinne asti kortin perässä lähteminen on vaivalloista. Helpommin löytyy raaputusarpa löhimmästä kioskista. Nettipokeri tulee kuitenkin tässä pelastajaksi, sillä nettikasinoilla voit pelata hyvää pokeria vaikka olohuoneen sohvalla istuen. Pelaaminen ei voi tästä enää tulla helpommaksi.

Pelit

Pokerihuoneet tarjoavat pelaajille paljon pelattavaa. Voit valita niin tavallisten käteispöytien, sit'n'go-turnausten tai vaikka MTT-turnausten väliltä. Käteispöydät ovat tavallista pokeria ja voit pelata niin paljon tai niin vähän kuin itse haluat. Sit'n'go-turnauksissa, tai tuttavallisemmin sittareissa kootaan yksi pöytä joka pelaa pienen turnauksen keskenään. MTT-, tai Multi Table Tournament -turnaukset ovat ajoitettuja suurempia tapahtumia. Näihin turnauksiin ottaa osaa paljon pelaajia ja panostasosta riippuen voitot voivat nousta jopa satoihin tuhansiin euroihin. Aloittelijoille on tietysti vielä freerollit, eli ilmaiset turnaukset joista voi voittaa oikeaa rahaa.

Variantit

Netissä voit kokeilla myös erilaisia pokerilajeja. Texas Hold'em on tietysti peleistä yleisin, mutta jos haluat hieman haastetta, niin voit kokeilla vaikka Omaha Hold'emiä, jossa suomalaiset ovat menestyneet hyvin. Suomalaisten hyvin tuntema sökö löytyy myös netistä ja kulkee nimellä five card stud. Tarjolla on tietysti myös perinteinen nostopokeri, eli tavallinen viiden kortin pokeri yhdellä vaihdolla niille jotka arvostavat klassista peliä. Tässä ei tietenkään ole kaikki mitä voit kokeilla, vaan pelejä, kuten hedelmäpelejäkin, löytyy paljon jokaiseen makuun.